MIJN VERHAAL

Juriaan Singels, een 32-jarige jongeman met autisme en een stofwisselingsziekte, heeft een opmerkelijke reis doorgemaakt op weg naar het verwezenlijken van zijn zangtalent.

Zijn bijzondere verhaal begon op jonge leeftijd, waar hij liefdevol werd opgevangen door zijn pleegmoeder, die hem aanmoedigde om zijn zangkunsten te ontwikkelen. Zijn doorzettingsvermogen leidde hem naar een talentenshow speciaal voor mensen met beperkingen, waar zijn pad kruiste met Lucas Bugter, de organisator van het evenement via zijn stichting Showhero. Lucas werd onmiddellijk geraakt door Juriaans ongefilterde enthousiasme waarmee hij het publiek wist te betoveren.

Met Lucas als zijn steun en toeverlaat begon Juriaan aan een reis die hem voor een publiek van meer dan 300 mensen bracht, waar hij een staande ovatie ontving voor zijn optreden. Maar dit was slechts het begin van zijn uitzonderlijke avontuur. Enkele maanden later keerde Juriaan terug naar een vergelijkbare talentenshow, dit keer voor een publiek van bijna 500 mensen. Opnieuw veroverde hij ieders hart en ziel, met Lucas die benadrukte dat Juriaan een uniek talent heeft om iedereen direct mee te krijgen met zijn kinderlijke enthousiasme en authentieke optredens.

Tijdens zijn reis onthulde Juriaan zijn diepste droom: hij wilde niets liever dan zijn eigen album maken. Lucas aarzelde geen moment en startte een crowdfundactie om deze droom werkelijkheid te laten worden. Samen gingen ze op tournee langs sportverenigingen en winkelcentra, waarbij ze Juriaans passie en ambitie deelden met het publiek. Binnen enkele weken haalden ze genoeg geld op om zijn eigen album te produceren, met enkele covers en het opzwepende nummer ‘Het Is Een Feestje’.

Het succes van Juriaan trok niet alleen lokaal, maar ook nationaal de aandacht van televisiezenders en kranten. Hij trad op bij evenementen als het Mega Piraten Festijn en de BNN-show Valhalla van Valerio, waar hij de kans kreeg om samen te zingen met geweldige artiesten zoals Jan Smit, Peter Beense en Django Wagner. Zijn meest opmerkelijke prestatie was te zien bij Hollands Got Talent, waarbij hij het publiek en de jury versteld deed staan met zijn charmante introductiepraatje en zijn optreden dat inmiddels meer dan 1 miljoen keer online is bekeken.

Juriaans stralende persoonlijkheid trok steeds meer bewonderaars aan, waaronder voormalig voetbalprof Dirk Kuyt. Na een optreden voor de Dirk Kuyt Foundation raakte Dirk diep onder de indruk van Juriaans enthousiasme. Dit leidde tot een hechte band tussen hen en uiteindelijk tot gesprekken over het maken van een nieuw nummer. Samen met Lucas en Dirk werd een professioneel team samengesteld dat zorgvuldig keek naar het verhaal van Juriaan en wat hij aan zijn publiek wilde vertellen.

Binnenkort zal zijn verhaal omgezet worden in een nieuw nummer waar hij iedereen wilt inspireren. Wordt vervolgd…