INSPIREREN

Juriaan Singels wordt al jarenlang geholpen door Lucas Bugter, oprichter van Stichting Showhero. Inmiddels heeft Juriaan zijn eigen album opgenomen, mag hij optreden door heel Nederland en weet hij ook andere mensen op een mooie manier te beïnvloeden. Lucas heeft hem zien opgroeien van deelnemer aan Showhero tot een entertainer die zich kan meten met echte BN’ers.

Regelmatig spreekt Lucas op scholen en bij bedrijven over Showhero en Juriaan Singels om het verhaal te vertellen: hoe kan het dat deze jongen met een beperking alles voor elkaar lijkt te krijgen? Hoe hebben wij hem daar bij kunnen helpen en wat heb ik geleerd van alle avonturen van de afgelopen jaren met deze unieke man?

Met behulp van veel foto en videomateriaal komt Juriaan tot leven, soms zelfs echt, als hij als verrassing wordt meegenomen en dan natúúrlijk ook zijn eigen nummertje zingt. Het brengt bij iedereen die aanwezig is een lach op het gezicht en ze gaan allemaal met een mooie boodschap naar huis.

Nieuwsgierig? Wil jij het inspirerende verhaal graag horen en boeken? Stuur even een mailtje naar Lucas Bugter via lucas@showhero.nl of bel naar 06-27286769.